May

Okul tanıtımı için sekizinci sınıf öğrencilerimiz Aziz Sancar Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. Okul hakkında bilgi aldılar.

23 Nisan Kutlamaları okulumuzda büyük bir heyecan yarattı.

Öğretmenlerimizin organizasyonunda öğrencilerimiz 23 Nisan'a yakışır bir şekilde eğlenerek günlerini kutladılar.

Değerli velilerimiz 2024-2025 eğitim öğretim yılı kayıtlarımız için ön kayıtlar başlamıştır.

Okulumuza kayıt yaptırmak isteyenler, mayıs ayı boyunca okul idaresine müracaat edip ön kayıt yaptırmak zorundadır.

Şehit Erdem Diker İmam Hatip Ortaokulu, Okul Aile Birliği hesaplarına ait 2023 yılı gelir gider tablosu görseldeki gibidir. Okulumuza verdikleri destekten dolayı tüm velilerimize yürekten teşekkür ederiz.

Mrt

Hasan Hocamız öğrencileri ile Pi gününü kutlad.

Mrt

25.03.2024 tarihinde ilçe çapında yapılan dart turnavasına katılan öğrencilerimiz takım olarak ilçe ikincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran beden eğitim öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayı bilincini perçinlemek ve öğrencilerimizin hafızasında Ramazan ve oruç ile ilgili diri hatıralar bırakabilmek için bir dizi etkinlik yapılmaktadır.

Bu etkinlikler bağlamında Ramazan koridoru düzenleyen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresine ve emeği geçen öğrencilerime teşekkür ederim.

Mrt

Nur Banu Çalışkur Öğretmenimiz öğrencileri ile meslekler ünitesini işledi.

Mrt

Hepimiz Ramazan anılarıyla büyüdük ve böylece Ramazanı sevdik. Çocuklarımız da Ramazanı sevsin diye eğlenerek, oyunlar oynayarak, tüm öğrencilerimize ikramlarda bulunarak, okulumuzu süsleyerek; ilahiler eşliğinde Merhaba Ramazan dedik. Çocuklarımız, derslerde öğrendiklerini unutabilirler ama bu gün yaşadıklarını bir ömür boyu hafızalarında diri tutacaklardır. Emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresine teşekkür ederim.

Şbt

Eğitmenler eşliğinde buz pateni yaptık.

Şbt

Değerler kulübü öğrencileri olarak Sultanbeyli Gençlik Merkezi'ni ziyaret ettik. Faaliyetler hakkında bilgi aldık.

Şbt

Filistin duyarlığımızın zirve yaptığı bu günlerde Mescid-i Aksa maketleri ile tanzim edilmiş tırı dolaşarak

rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize Mescid-i Aksa'nın tarihi, imgesel anlamı, dini değeri

ve mimari yapısı hakkında bilgi verildi.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik İŞKUR ile birlikte meslek tanıtım semineri yaptık.

Meslek seçiminde dikkat ediilmesi gerekene hususlar detaylı bir şekilde anlatıldı.

Öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorarak konu ile ilgili meraklarını ve bilgi açıklarını giderdiler.

İŞKUR yetkililerine teşekkür ederiz