Haz

Senem Ergün Kulaksız öğretmenimiz öğrencilerini Akvaryum gezisine götürdü.

Haz

Yasemin Sucu öğretmenimizin öğrencileri ile hazırladığı matematik şenliğinde öğrencilerimiz eğlenirken öğrendi.

May

Okur Yazar buluşmasını düzenleyen Sumru Cankurt öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Umare Demiryürek öğretmenimizin çini kursuna devam eden öğrencilerimiz çalışmalarını tamamladı.

May

Öğrencilerimiz çömlek yaptılar. Etkinliği hazırlayan Umare Demiryürek öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okul tercihlerinde öğrencilerimizin daha sağlıklı bir şekilde tercih yapabilmeleri için okul gezilerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz Aziz sancar Anadolu Lisesini gezerek okul hakkında bilgi aldılar. Okul rehber Öğretmenimiz Muhammed Mustafa Şimşek'e teşekkür ederiz.

May

Öğretmen ve öğrencilerimiz Çanakkale Şehitlerimizi ziyaret ettiler. Sosyal Bilgiler zümresine teşekkür ederiz.

May

Bizi dünyaya getirerek bize hayat veren ve bu hayatı kaliteli bir şekilde yaşamımızı sağlayan annlerimizin gününü kutladık. Türkçe Zümresi öğretmenlerimiz Ali ACAR, Betül KESGİN İŞLER ve Ertuğrul BAŞTUĞ öğretmenlerimize teşekkür eder programda görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Türkçe zümre öğretmenlerimizin organizasyonunda okulumuzda yürütülen okuma saatleri etkinliklerimizi farklı ortamlarda yapmaya devam ediyoruz. Türkçe öğretmenimiz Betül Kesgin İşler, bu haftaki okuma etkinliğimizi ilçemizde yeni açılan Mevlana İdris Kütüphanesinde gerçekleştirdi. Öğretmnimize teşekkür ederiz

May

Robotik dersimizde oyun hamurlarına öğrenciler istediği şekili verdiler. Oyun hamurlarına dokunduklarına farklı notaların çaldığı bir müzik aleti yaptılar.

May

3D yazıcı kullanımını öğrenen öğrencilerimiz, Tinkercad yarışması ile ödülleri olan Hello Kitty'leri aldılar.

May

Resfebelerle Deyimler Panomuzu hazırlayan Sumru Hocamız ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Tarrihsel ve kültürel mirasımızın öğrencilerimize daha iyi kavratılabilmesi için TUGVA'nın organizasyonunda öğrencilerimiz tarihi yarımadayı ziyaret ettiler.  Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii, Gülhane Parkı gezildi. Gezilerimiz devam edecek.

Öğrencilerimizin akademik anlamda doğru kararlar verebilmesi için okul tanıtımı çalışmalarımız başladı. ilk olarak Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik ve kurum hakkında öğrencilerimize değerli bilgiler verildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında Ramazan ve oruç bilincini güçlendirmek ve öğrencilerimizin Ramazan ilgisini diri tutmak amacıyla Hoşgeldin Ramazan etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz Hacivat ve Karagözü canlandırarak sınıflarımızı ziyaret edip Ramazan ile ilgili maniler okudular. Ramazan davulcumuz da tüm sınıfları dolaşarak manilerle Ramazan'ın gelişini müjdelemiş oldu. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümremizin öncülüğünde diğer branş öğretmenlerimizin de destek oldukları etkinlik çerçevesinde sınıflar arası yarışmalar düzenlendi ve öğrencilerimize ikramlar yapıldı. Halat çekme, Çuval ve yumurta taşıma gibi yarışmaların büyük bir heyecan yarattığı gözlemlendi. Öğretmenlerimiz kendi elleriyle mısır patlatarak öğrencilere ikram ettiler. Ayrıca meyve suyu ve kek ikramında da bulunduk. Lokum ikramı ile de ikram safhasını tamamlamış olduk.

Etkinlik sonunda öğretmenlerimizin dizayn etttikleri Ramazan Köşesinde isteyen öğrencilerimiz fotoğraf çektirdiler.

Sınıflarımızda Ramazan Panoları da düzenlenerek okulumuzun tüm ortamlarında Ramazan etkisini yansıtmaya çalıştık