İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Şehit Erdem Diker İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Türkçe zümresi tarafından organize edilen münazaraa etkinliğimiz devam ediyor. Türkçe Öğretmenlerimize ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendrom Günü için öğrencilerimiz farkındalık amacı ile farklı çiftlerde çorap giydiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliğimizi gerçekleştirdik. Sosyal Bilgileri zümremizin koordinesinde öğrencilerimiz Çanakkale ruhu ve vatanperverliğin önemini belirten konuşmalar yapıp şiirler okudular. Tüm öğrencilerimizin dinlediği programımızda Çanakkale türküleri söylendi. Emeği geçen Aysel Kadağan öğretmenimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

6/B ve 6C sınıfları İngilizce Dersinde  Occupations( Meslekler) Ünitesini işledi. Nur Banu Çalışkur öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz İngilizce zümresi öğretmenleri, mesleklerin ingilizce karşılıklarının daha iyi anlaşılması için görseller eşliğinde çok şık bir pano hazırladılar. Çağımızda yabancı dil öğrenmenin önemini çok iyi bilen kurumumuz farklı tekniklerde çocuklarımıza dil öğretmeye devam ediyor. Okulun bütün alanları bizim için bir öğrenme ortamıdır. İngilizce zümremize ve bu panoyu hazırladığı için özellikle Cansu Dilmen hocamıza ve onunla birlikte bu etkinliğe katkı sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart istiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda bir pano hazırladık. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Okul kat ekranlarından günün anlamını belirten vidyolar izlendi. Türkçe Zümresi öğretmenlerimizden Sumru Cankurt hocamıza ve katkı sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem ile ilgili öğrencilerimizin bilinç düzeyini yükseltmek için Görsel sanatlar Öğretmenimizin koordinesinde Acıyı Bal Eyledik adıyla deprem panoso hazırladık. Büyük bir acı yaşamış milletimizin acılarını bal eylemek, bu acıları unutturmak için dayanışmanın önemini durmadan vurgulayacağız. Duamız, Rabbimizden acılarımızı bal eylemesidir...

Mrt

Deprem bölgesindeki kardeşlerimizie oyuncaklarımızı paylaştık. Öğrencilerimiz afet bölgesindeki kardeşlerini unutmuyor. Yardımlaşmaya, paylaşmaya devam edeceğiz.

Mrt

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden sonra deprem bölgesindeki kardeşlerimizin gıda ihtiyacını karşılamak üzere velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle 56 gıda kolisi hazırlayarak deprem bölgesine gönderdik. Millet olarak yardımlaşmaya devam edeceğiz.

Mrt

Öğrencilerimiz depremden etkilenenler için yiyecek kolileri hazırladı. Ayrıca din kültürü zümre öğretmenilerimizin organize ettiği kampanyada öğrencilerimiz, deprem bölgelerinde etkilenen çocuklara kırtasiye ve oyuncak malzemeleri getirdiler.

Mrt

Ebru kursumuzda öğrencilerimiz yaptıkları ebrular ile kalemlik ve kitap ayracı tasarladılar. Sinem Horzum öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz topladıkları paralar ile sokak hayvanlarına mama aldılar. Yardım kampanyasına emeği geçen öğrencilerimiz Aslınur Türk, Meryem Özbaşırır, Nisanur Yıldızhan, Sudenur Irmak, Nurmina Bulut, Ecrin Aygün ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aysel Kadağan'a teşekkür ederiz.

Mrt

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersini robotik setlerimiz ile gerçekleştiriyoruz.

Şbt

Din Öğretimi genel Müdrülüğümüzün kordine ettiği Bir Ayet Bir Hadis etkinliklerimiz devam etmektedir. Her hafta koridordaki ekranlarımızdan bir ayet ve bir hadis yayımlanarak öğrencilerimizin dini metinlerimize hakim olmalarına katkı sunulacaktır.