Ock

Dilimizin zenginlikleri afiş yarışmasında 8/C sınıfından Hüma Berat Tanrıverdi ilçe birincisi seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okul Müdürümüz, öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimizle birlikte okul meclisi toplantımızı yaptık ve gelen öneriler ışığında düzenlemeler yapmaya başladık.

Ock

Değerler kulübü öğrencilerimiz ile Çamlıca Camii'si ve İslam medeniyetleri müzesine bir gezi düzenledik.

Ock

6/A sınıfı İngilizce dersinde Emotions ünitesi için etkinlik gerçekleştirdi. Nur Banu Çalışkur öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Esma Bilgin öğretmenimizin rehberliğinde öğrencilerimiz, kulüp faaliyetleri kapsamında pano hazırlayıp kutu oyunlarını öğreniyorlar.

Kas

Resim öğretmenimiz Hatice Ertaş'ın organizasyonunda yıl sonu sanat sergimizde sergilenen öğrencilerimizin ürünleri okul koridorlarını, öğretmenler odasını ve idari birimlerimizi süslemeye başladı.

Kas

İlçe Müftümüz Sayın Hasan Erdoğan, hafızlık eğitimi yapan öğrencilerimizi ziyaret ederek hafızlık eğitmimiz hakkında bilgi aldılar.

Kas

Son sınıf öğrencilerimize tercih edebilecekleri okuların tanıtımını yapmaya devam ediyoruz. Aziz Sancar Anadolu Lisesini ziyaret eden öğrencilerimiz bu ziyaretten memnun bir şekilde ayrıldılar. Rehberlik öğretmenlerimize organizasyon için teşekkür ederiz.

Sinem Horzum öğretmenimiz derslerini bahçede işlemeye devam ediyor.

Haz

Açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Çağlar'ın yaptığı sergimizde; Hatice Ertaş, Sinem Horzum ve Ümare Demiryürek öğretmenlerimizin öğrencileri ile hazırladığı eserler sergilendi.

Haz

Hüseyin Akçelik öğretmenimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı Fen Bilimleri Şenliğimizde öğrencilerimiz eğlenirken öğrendi.

Öğrencilerimizin mezuniyetini yaptık.

Haz

Kurban Mecit öğretmenimiz 5/B sınıfı ile camii ziyaretinde bulundu.

Haz

Değerler Eğitimi kulübümüz milli manevi değerlerimiz konusunda bilinç oluşturmak için Sancaktepe Çanakkale Panorama Müzesi'ne gezi düzenlemiştir. Kurban Mecit öğretmenimize teşekkür ederiz.