024 yılı Nisan ayına ait okul aile birliğimizin gelir gider durumu ekteki çizelgede belirtilmiştir.

Tüm velilerimize ve öğrencilerimize duyruulur.

Kas

11 Kasım Cuma günü Saat 10.30 da Deprem Tatbikatı yapıldı. Deprem Tatbikatı öncesi öğrencilere bilgilendirici video izletildi. Çök tutun kapan hareketi halkında öğrencilere bilgi verildi. 12.11.2022 Cumartesi günü 18:57 de Deprem Tatbikatı yapılacağı ifade edildi.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aİle Birliği Genel Kurulumuz 20/10/2022 (Perşembe günü), Saat 14.00'te, Nilüfer Hatun Kız AİHL konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

May

Sene başında sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere dağıtılarak titizlikle incelediğimiz Öğrenci Bilgi Formunun ardından, Rehber Öğretmeniz Mehmet Sait in hazırladığı Yaşam Pencerem formunu öğrencilere dağıttık. Bu şekilde öğrencilerimizi daha da yakından tanıma fırsatı buluk.

May

Melike Parlak ve Hatice Edem öğretmenlerimizin hazırladığı öğrencilerimiz arkadaşlarına vaizelik yaparak hitabet yeteneklerini geliştirdiler.

May

Resim, Müzik, Kuranı Kerim, Arapça ve İngilizce alanlarında yetenekli olan öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ile bire bir olarak çalışmaktadır.

May

Öğretmenlerimiz ile yaptığımız toplantıda Arapça tercüme, Resim çizme, Kur'an-ı Kerim okuma ve hitabet ve müzik üzerine yetenekli olan öğrencilerimizi belirledik.

May

Okul duvarına çizdiğimiz vav harfini enerji tasarrufu lambalar ile belirginleştirdik.

Vav harfi, anne karnındaki ceninin pozisyonuna benzetildiği için İslam Kültüründe Allah'a olan muhtaç olma durumunu sembolize etmektedir.

Allah'ın merhameti ve yardımı sayesinde insan, acziyetini belli bir oranda aşabilmektedir. Vav harfi, insana haddini hatırlatan bir semboldür.