e-Twinning Projemiz

Bu yıl okulumuzda “Happy School for Students and Teachers” başlıklı e-twinning projemiz yürütülmektedir.  Mutlu okullar  mutlu öğrenciler, mutlu öğretmenler ve mutlu velilerle oluşmaktadır. Bu sebeple okulla olumlu bağ kuran öğrenci ve öğretmenlerin daha verimli olacağı fikrinden yola çıkarak okulda iyi oluş halini destekleyici ve problem çözme odaklı bir proje yürütmeyi amaçlamaktayız. Okul, öğrenci, öğretmen ve veli diyaloğunu geliştirerek okula aidiyet duygusunu arttırmak, okula ve derslere karşı olumlu tutumun geliştirilmesini ve öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak, siber zorbalıkla mücadele ve akran zorbalığının önlemesi ve güvenli internet kullanımının desteklenmesi projenin hedefleri arasında yer almaktadırlar. Proje süresince öğretmenlere, öğrencilere ve velilere anketler uygulanacak, anket sonuçları raporlaştırılıp değerlendirilecek , sonuçlara göre çözüm önerileri değerlendirilecek ve uygun faaliyetler planlanacak, okul pikniği, doğa yürüyüşü, okuluma mektup, öğretmenime mektup, okulun bakım gerektiren bir alanının güzelleştirilmesi, sportif turnuvalar, drama ve seminer çalışmaları gibi aylık etkinlikler belirlenerek uygulanacaktır.

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 13:36 - Görüntülenme: 73